Web Analytics Made Easy - Statcounter

قهرمان وزنه برداری المپیک سیدنی گفت: صندوق حمایت از قهرمانان یارانه نمی دهد که می‌گوید به کسانی که وضع خوبی دارند پول نمی دهیم و این حقوق حق مسلم قهرمانانی است که سالها برای بالا بردن پرچم ایران زحمت کشیده است.

حسین توکلی در گفتگو با ایسنا درباره ی قطع شدن حقوق 50 ورزشکار از سوی صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان بیان کرد: دوماه است حقوق ما پرداخت نشده و نمی دانم قطع شده است یا پول نداشته اند پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته زمانی که پول بیمه می خواهند مرتب تماس می گیرند اما حالا که می خواهند حقوقمان را قطع کنند کسی اطلاع هم نمی دهد.

 توکلی با اشاره به صحبت های رییس صندوق مبنی بر اینکه کسانی که حقوق آنها قطع شده به حمایت نیاز ندارند، تصریح کرد:  صندوق حمایت از قهرمانان یارانه نمی دهد که می گوید به کسانی که وضع خوبی دارند پول نمی دهیم و حقوق فقط به کسانی که وضع مالی خوبی ندارند تعلق می گیرد. نام این صندوق حمایت از قهرمانان است و شاید یک قهرمان نتواند بگوید وضعیت مالی خوبی ندارد اما آنها دارند همه را با یک چشم می بینند.

او ادامه داد: از طرفی این صندوق برای تشویق قهرمانان گذاشته شده است. خیلی از افراد به امثال هادی ساعی  نگاه می کنند که چقدر به آنها توجه می شود و این انگیزه را به دست می آورند که حداقل بعد از قهرمانی حقوق ثابت دارند. نمی دانم سازوکار صندوق چگونه است و بر چه مبنایی چنین تصمیمی گرفته است.

 قهرمان المپیک سیدنی همچنین گفت: در اینجا بحث پول مطرح نیست اما حقوقی که صندوق به قهرمانان می دهد در واقع به نوعی قدردانی از قهرمانانی است که سالها زحمت کشیده اند و برای ایران افتخارآفرین بوده اند اما این قانون جدیدی که گذاشته اند اصلا جالب نیست و به هیچ عنوان این کار را تایید نمی کنم. از طرفی الان که مثلا حقوق من حسین توکلی را قطع کردید آیا  از وضعیت مالی و حساب زندگی من اطلاع دارید؟ احساس می کنم صندوق حمایت از قهرمانان مدال های ورزشکاران را شمرده و هرکسی مدال بیشتری داشته حقوق  او را قطع کرده اند. به نظرم صندوق حمایت از قهرمانان را جمع کنند تا دیگر خیال ما هم راحت شود.

توکلی با بیان اینکه این حقوق حق مسلم قهرمانان است ، تاکید کرد: صندوق به نوعی تکیه گاه قهرمانان است  و واقعا این قانون خوبی نیست و از کجا اطلاع دارند که ورزشکار وضع مالی خوبی دارد یا نه. این حقوق حق مسلم یک قهرمان است و به نوعی ارزش گذاری بابت زحماتی است که کشیده است.  اما چنین برخوردی با قهرمانانی که سالها پرچم ایران را بالا برده اند قشنگ نیست. آنها با این تصمیم خواسته اند عدالت را رعایت کنند اما عدالت رعایت نشده است. کسی که دو ، سه  مدال المپیک دارد از کسانی است که خیلی زحمت کشیده و از همه  چیز خود زده تا به اینجا برسد و حقش نیست با او چنین برخوردی شود.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۹۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون

«دیدار در سنگلج» به تهیه کنندگی و کارگردانی ابوالفضل توکلی، تولید جدید شبکه مستند، پرتره استاد سعید امیرسلیمانی از چهره‌های پیشکسوت عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون است و به مرور به زندگی شخصی و حرفه‌ای این هنرمند می‌پردازد.

توکلی با اشاره به روند تولید این فیلم مستند گفت: تصویربرداری این مستند از اوایل پاییز سال ۱۴۰۲ شروع شد. ابتدا برای پیش تولید اثر با آقای امیرسلیمانی به گفتگویی دوستانه نشستیم تا از خاطرات و صحبت هایشان نکاتی را برای ساخت و چگونگی تولید دریافت کنیم. در این گفتگو، همراه با استاد آلبوم ها، عکس‌ها و نشریات قدیمی که مربوط به سال‌های فعالیت شان در عرصه بازیگری و اجرای تئاتر در سنگلج را مرور کردیم. ایشان به زیبایی تمام از آنها تعریف می‌کردند که گویی هنوز خودشان و خاطراتشان را در «سنگلج» زنده نگه داشته بودند، برای همین بود که همان لحظه ایده شروع تصویربرداری از این مکان به ذهن مان رسید.

توکلی همچنین در این باره گفت: در این فیلم خانم علی پور، همسرآقای امیرسلیمانی برای کمک به بالاتر بردن کیفیت این فیلم با در دست داشتن نشریات و عکس‌های قدیمی که در طول فعالیت هنری استاد جمع آوری کرده بودند کمک زیادی به ما کردند که بار تصویری کار ارتقاء پیدا کند. همچنین کمند و سپند امیرسلیمانی فرزندان استاد همکاری و همراهی خوبی با من در تولید این اثر داشتند.

وی افزود: استاد ایرج راد از پیشکسوتان مطرح عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون ایران با وجود مشکلاتی که داشتند، در تولید این مستند همکاری و کمک شایانی کردند.

از دیگر عوامل تولید می‌توان به مدیر تولید: امیرمهدی صادقی، تصویربردار: ابوالفضل اعلایی و صدابردار: مهرداد مقدسی اشاره کرد.

رونمایی از مستند «دیدار در سنگلج» از تولیدات جدید شبکه مستند روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران واقع در تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان جلفا برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • خیال بارسا راحت: پدری ۲۰۲۱ تکرار نخواهد شد
  • کلاهبردار سابقه‌دار اشنویه‌ای دستگیر شد
  • صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند
  • فهرست کاندیداهای مورد حمایت جامعه اسلامی مهندسین اعلام شد
  • ۳۶۰۰ یتیم تحت پوشش معلمان اردبیلی هستند
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد